| Drucken |

Rise or Nan (indian bread 1,3,7) like a side dish for every menu.

Week: 21.09. - 25.09.


Monday


1. Dal soup (čočková polévka) 27Kč (1,7)
2. Chicken Methi (kuřecí kostky s bylinkami v omáčce) 150g 109Kč (7,8)
3. Chicken Vindaloo (kuřecí kousky ve velmi ostré omáčce) 150g 109Kč
4. Aloo Gobi (brambory s květákem v omáčce) 150g 109Kč (7,8)

Tuesday


1. Rajma soup (fazolová polévka) 27Kč (1,7)
2. Chicken Do Piyaza (kuřecí kostky v omáčce z rajčat a cibule) 150g 109Kč (7,8)
3. Chicken Korma (kuřecí kousky v jemné omáčce) 150g 109Kč (7,8)
4. Rajma (červené fazole v nepálivé omáčce) 150g 109Kč (7,8)

Wednesday


1. Chicken soup (kuřecí polévka) 27Kč (1,3,7)
2. Lamb Madras (jehněčí kousky ve stř. pálivé omáčce) 150g 129Kč
3. Chicken Lemon (kuřecí maso v omáčce citrónové chuti) 150g 109Kč (7,8)
4. Dal Tadka (národní jídlo ze žluté čočky) 150g 109Kč (7)

Thursday


1. Tomato soup (rajčatová polévka) 27Kč (1,7)
2. Chicken Masala (kuřecí kostky v jemně ostré omáčce) 150g 109Kč (7,8)
3. Chicken Curry (kuřecí kostky v kari omáčce) 150g 109Kč (7,8)
4. Navratan Korma (směs zeleniny a ind. sýra v jemné omáčce) 150g 109Kč (7,8)

Friday


1. Garlic soup (česneková polévka) 27Kč (1,7)
2. Chicken Jalfrezi (kuřecí kousky s cibulí a paprikou v omáčce) 150g 109Kč (7,8)
3. Butter Chicken (kuřecí kousky v omáčce na másle) 150g 109Kč (7,8)
4. Plain Palak (špenát s indickým kořením) 150g 109Kč (7)

 

Contained allergens are written in brackets behind the meal.

List of allergens in czech:

1 Obiloviny obsahující lepek
2 Korýši
3 Vejce
4 Ryby
5 Arašídy (podzemnice olejná)
6 Sójové boby (sója)
7 Mléko
8 Ořechy, madle, pistácie
9 Celer
10 Hořčice
11 Sezamová semena
12 Oxid siřičitý a siřičitany
13 Vlčí bob
14 Měkkýši