Otevírací doba

PONDĚLÍ - NEĎELE
11:00-21:30h

Indická restaurace GOA Geislerova

Geislerova 34
Brno-Židenice

Tel.: +420 602 505 551

info@restaurant-goa.cz

více informací zde

Příjmáme platební karty

Rozvoz jídel

Vyberte si jídlo z našeho jídelního lístku a poté zavolejte na jedno z výše uvedených tel. čísel.

Cena rozvozu platí pouze pro město Brno.

Cena rozvozu jídla:

400 Kč a více = rozvoz ZDARMA.

do 400 Kč = 79 Kč poplatek za rozvoz.

Minimální objednávka 200 Kč

dle jídelního lístku mimo THALI

Nabídka pro firmy

rozvoz poledniho menu min. 10 ks, objednání 1 den dopředu na Vámi určený čas .
Zakoupení Příboru  k menu - 5 Kč.

SLEDUJTE NÁS NA FB

NÁŠ INSTAGRAM

Indická restaurace GOA Geislerova
je zavřena

Rawat Nandan Singh doporučuje:Chicken Chabna (150 g) (kuřecí kostky s indickým hráškem)

Týdenní menu pro dnešní den:
Menu se podáva ve dnech pondělí až pátek od 11h do 14h .

menu pro další dny zde

 

ROZVOZ JÍDLA 

Od 13.10.2020 jsme zvýšili počet kurýrů na rozvoz jídla, 
můžete mít jídlo připravené přesně na míru pro vás 
- po komunikaci s naším personálem, 
volejte nám na tel: 602505551 nebo 778493375.

 

GOA
to jsou překrásné pláže, nádherné západy slunce a jedinečná atmosféra. Právě jedinečný zážitek, který nabízí tento indický stát nás inspiroval ke jménu naší restaurace. V nabídce naší indické restaurace naleznete širokou nabídku indických pokrmů. 

 

"Get the Flash Player" "to see this gallery."
Pokrmy připravuje indický kuchař, který je zárukou autentičnosti všech námi nabízených indických jídel. V naší nabídce mimo jiné naleznete pokrmy z jehněčího, rybího, kuřecího a krůtího masa. Dále pak širokou nabídku vegetariánských jídel. Nemusíte se obávat pálivosti pokrmů kterou je indická kuchyně známa. Pálivost pokrmů připravíme přesně podle vašich požadavků.



 

 

 

 

 

Indická kuchyně

Indie je multikulturní zemí, díky tomu je pestrá i co se týče tradic a kulinářských specifik. Indická kuchyně to je široká variace chutí a vůní. Dle názoru mnoha kulinářských expertů nejde indickou kuchyni přirovnat k žádné jiné národní kuchyni. Indická kuchyně rozlišuje šest základních chutí: skladkou, slanou, kyselou, hořkou, trpkou, palčivou.
Z těchto základních chutí poté indická kuchyně tvoří dokonalý mix chutí a vůní. Velká část jídel je vegetariánská nejpoužívanější zeleninou pro jejich přípravu bývají brambory, luštěniny, květák, baklažán, rajčata. Jako příloha k jídlu je většinou podávána rýže nebo placky. Masitá jídla jsou připravována hlavně z jehněčího, drůbežího ale také z rybího a mletého masa.
V některých oblastech Indie nalezneme na jídelníčku i vepřové maso avšak toto maso je považováno za nečisté. Maso, které v indické kuchyni nenajdeme je hovězí maso. Kráva je považována za posvátné zvíře kterému nesmí být ublíženo. V Indii se pěstuje mnoho druhů zeleniny a právě díky tomu je velká část jídel založená na pečených či smažených
kouscích zeleniny v různých kombinacích společně s nejrůznějšími druhy koření. Koření, která indická kuchyně používá pocházejí z čerstvých nebo sušených kořenů, plodů rostlin, keřů, kůry stromů a semen.
Nejpoužívanějšími druhy koření v indické kuchyni představují: kari, koriandr, kardamon, kurkuma, šafrán, řecké seno, zázvor, skořice, indický kmín, asafoetida, černá hořčice, garam masala. Základem obyčejného indického jídla je chlebová placka nan nebo rýže. Pokud již hovoříme o rýži nejčastěji se můžeme setkat s rýží Basmati.
V hindštině slovo basmati znamená královna vůní a rýže Basmati je právem pokládána za královnu rýží. Dalšími druhy rýže je například šafránová rýže a kari rýže. Po dobrém a sytém jídle je většinou přichází na řadu dezert. Indické dezerty jsou hodně sladké a vždy obsahují mléko, cukr, tuk. Pokud jste doposud indickou kuchyni neokusili rozhodně si tento zážitek nenechejte ujít.

Dobrou chuť Vám přeje a na Vaši návštěvu se těší
indická restaurace GOA

 

 

 

 

 

Dárkové poukázky můžete zakoupit v restauraci

Dárkové poukazy v hodnotě 500 a 1000 Kč
Darujte svým blízkým, rodině, obchodním partnerům zážitek z naší restaurace.
Dárkový poukaz můžete zakoupit přímo v restauraci.